Om

Jan ProGreenland

Resultater nås gennem mennesker

Jobs.gl ejes af Jan Mørch Pedersen, der er født og opvokset i Grønland. 

Jan har en lang baggrund med projektledelse og fundraising, hvor den rette sammensætning af teams og organisationer er essentiel for at kunne tilgå ekstern finansiering. 

Dette sammenholdt med en oplevelse af, at der i Grønland er rum til forbedring, når det kommer til rekruttering og ikke mindst fastholdelse, gjorde at Jan i 2019 gik med som partner i Speedrecruiters.gl

I marts 2022 etablerede Jan jobs.gl, der er placeret i Nuuk og er 100 % grønlandsk ejet.

HEADHUNTING

Med de nuværende konjunkturer og deraf brandvarme arbejdsmarked, er stort set alle rekrutteringer i dag search opgaver, hvor vi "prikker" til kandidaterne. Det betyder at i vil få kandidater i ikke vil kunne nå på almindelig vis.

REKRUTTERING

Vi skræddersyer rekrutteringsløsninger, der er tilpasset jeres behov. Vi annoncerer på en lang række platforme og har et stort kandidatnetværk hvor vi deler opslag. Vi kan rekruttere målrettet såvel som bredt, hvis i har brug for et større antal medarbejdere på én gang.

Kulturanalyse

Man kommer ikke langt med strategi, hvis ikke man er bevidst omkring egen virksomhedskultur. På samme måde er det uhyre vigtigt at rekruttere nye medarbejdere, der passer ind i den eksisterende kultur. I jobs.gl kan vi afdække hvilken kultur I har og rekruttere op imod den.

Lokal forankring

Lokalt kendskab til organisationer, virksomheder og kultur er essentielt, hvad enten vi rekrutterer lokale og nationale talenter eller nye kandidater udefra. Vi følger alle vores kandidater de første 6 måneder i ansættelsen for at sikre den bedst mulige start i det nye job. Det skaber tryghed for kandidaten og giver virksomheden de bedst mulige forudsætninger for at den nye medarbejder bliver længe i stillingen.

Solid baggrund og erfaringer

I jobs.gl har vi en vidtfavnende baggrund både når det kommer til uddannelser og kompetencer og når det kommer til netværk og kendskab til det grønlandske organisationslandskab. Vi er certificerede i projektledelse, har MBA og Master baggrunde og er certificerede i hele Thomas Internationals personprofil testbatteri.

Topledere, mellemledere, specialister og nyuddannede

I jobs.gl har vi erfaringer med rekruttering på alle niveauer. Fra topchefer til mellemledere, specialister og praktikanter.

Gennem Boomerang.gl har vi et særligt fokus på grønlandske studerende i Danmark. Vi har altid det lange lys på og har en stærk tro på, at det rette match i det første job som nyuddannet, kan være med til at skabe fremtidens ledere. 

Send din ansøgning her